Equilibrium

Aminorūgštys

Sudėtis
:
Laisvosios L -alfa aminorūgštys
15%
Jūros dumblių ekstraktas (Ascophyllum nodosum)
10%
Algino rūgštis
1,5%
Manitolis
0,5%
Bendrasis azotas (N)
3,5%
Organinis azotas (N)
3%
Vandenyje tirpus kalis (K2O)
2,5%

 

Equilibrium® –  naujas Bioibérica produktas, skirtas augalų produktyvumo ir žaliavos kokybės optimizavimui. Naudojant preparatą vegetacijos eigoje reguliuojama  fitohormonų  sintezė augaluose.

 

Equilibrium® sudėtyje yra specifinių L-α aminorūgščių, gautų fermentinės hidrolizės metodu, su polisacharidais (algino rūgštis ir manitolis) ir betainų, gautų iš jūros dumblių Ascophyllum nodosum ekstrakto, turinčių sinerginį ryšį su šaknų rizosferos mikroorganizmais.

 

Equilibrium nauda:

  • Optimizuoja ląstelių dalijimosi procesus, metabolizmo reakcijas, ląstelių diferenciaciją augaluose.
  • Skatina geresnį fitohormoninį augalo reguliavimą. Stimuliuoja augalų fiziologinius procesus.
  • Didėja augalų derlingumas, gerėja derliaus kokybė, augalai tampa atsparesni nepalankioms augimui sąlygoms.
  • Natūralus ir ekologiškas produktas.
Naudojimo rekomendacijosNorma
Javams bei rapsams2 g/ha
Daržovėms3-4 g/ha
Sodams5-10 g/ha

Pastabos

Geriausi rezultatai gaunami purškiant, kai javai yra pilno krūmijimosi – pirmojo bamblio pasirodymo
tarpsnyje.

Chlormekvatchlorido efektas, ypač miežiams, labai priklauso nuo jų veislės ir oro sąlygų. Ankstyvas
miežių purškimas nesutrumpina stiebų, bet pagerina šaknų sistemos išsivystymą ir krūmijimąsi.

Peržiūrėti